Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Επιστολή της Α.Ε. Ραφταναίων για το θέμα των επιχορηγήσεων

Με επιστολή της προς το Δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ η Α.Ε. Ραφταναίων διευκρινίζει ότι η αδυναμία επιχορήγησής της από το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων δεν οφείλεται σε απροθυμία της Δημοτικής Αρχής αλλά στο καταστατικό της.
Η επιστολή έρχεται να δικαιώσει απόλυτα τη θέση της Δημοτικής Αρχής, όπως αυτή εκφράστηκε στην επιστολή της προς τα αθλητικά σωματεία και να αποδείξει ότι είναι φτηνή σπέκουλα η προσπάθεια κάποιων να στρέψουν τους ανθρώπους, που ασχολούνται με τον αθλητισμό, εναντίον της.

Η επιστολή της Α.Ε. Ραφταναίων:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε

Μέσω του έγγραφου που μας στείλατε, αλλά και μέσω δημοσιευμάτων, πληροφορηθήκαμε ότι έχει τεθεί το θέμα της οικονομικής βοήθειας από τη μεριά του Δήμου προς τα τοπικά αθλητικά σωματεία. Η αλήθεια είναι πως η οικονομική κατάσταση του συνόλου των αθλητικών σωματείων είναι τραγική. Κάθε μορφή βοήθειας είναι σημαντική για τη βιωσιμότητα των ομάδων.
 Η ΑΕ Ραφταναιων είναι μια ομάδα με κοινωνική αναφορά στο Δήμο βόρειων Τζουμέρκων που θεωρούμε πως συμβάλει στο να ακούγεται με θετικό τρόπο η περιοχή μας ,καθώς φέτος θα αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού. Εμείς σαν διοίκηση έχουμε σχεδόν 10 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και πλέον έχουμε αποκτήσει μια σχετική εμπειρία. Αυτή λοιπόν η εμπειρία μας κάνει να έχουμε αρκετά μεγάλη γνώση των δυνατοτήτων που έχει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων στο να μας βοηθήσει οικονομικά.
Η πραγματικότητα είναι πως αρκετές φορές έχουμε κουβεντιάσει με τη δημοτική αρχή το θέμα μιας και αυτά τα 10 χρόνια η πόρτα του δήμου ήταν πάντα ανοιχτή για μας. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι όσο το καταστατικό της ομάδας μας αναφέρει σαν έδρα του σωματείου την Ανατολή Ιωαννίνων είναι αδύνατη η απ ευθείας οικονομική βοήθεια του δήμου προς την ομάδα μας. Αυτός είναι κι ο λόγος άλλωστε που ποτέ δεν έχουμε καταθέσει ανάλογο αίτημα προς τον Δήμο .
Έχουμε απόλυτη ανάγκη την όποια βοήθεια μπορούμε να λάβουμε από τον Δήμο η οποιοδήποτε άλλο φορέα της περιοχής καθώς η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Έχουμε όμως απόλυτη επίγνωση πως παρά την διάθεση που πάντα υπήρχε από την μεριά της Δημοτικής Αρχής η απευθείας οικονομική επιδότηση δεν μπορεί να γίνει
Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την προσπάθεια μας και ευχόμαστε να σας δούμε σε κάποιο από τα παιχνίδια της ΑΕ Ραφταναιων. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ακούγεται η περιοχή  μας σε όλο το νομό μέσω της ομάδας μας. Ειμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα συνεχίσετε να μας στηριζετε με όποιο τρόπο μπορείτε όπως άλλωστε κάνατε και μέχρι τώρα

Για την ΑΕ Ραφταναιων
Παπαδημητρίου Ανδρέας

       Σημειώνουμε επίσης πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος με τον Πρόεδρο της Ομάδας της Αετοράχης κ. Κώστα Γερογιάννη διευκρινίστηκε από την πλευρά του προέδρου ότι η μη εκταμίευση μέχρι σήμερα της επιχορήγησης προς την ομάδα οφείλεται αποκλειστικά στην μη προσκόμιση εκ μέρους της ομάδας όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.
         Και εδώ επίσης αποδεικνύεται ότι οι ισχυρισμοί κάποιων δεν είναι παρά ψευδείς αντιπολιτευτικές κορώνες.

(Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του Δημάρχου προς τα Αθλητικά Σωματεία εδώ:http://voreiatzoumerka.blogspot.gr/2012/05/blog-post_13.html)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου