Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 30 Απριλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βορείων Τζουμέρκων συνεδριάζει τη Δευτέρα 30 Απριλίου και ώρα 19:00 με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Σημαντικές είναι οι 8 πρώτες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν και αφορούν τη διαδικασία υποβολής προτάσεων για ένταξη στο πρόγραμμα "Ολοκληρωμένα Σχέδια για την Αγροτική Αναγέννηση" τεσσάρων (4) έργων του Δήμου. Τα έργα αυτά είναι πλήρως ώριμα και θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα οι προτάσεις για ένταξη στο ίδιο πρόγραμμα ακόμα τεσσάρων (4) έργων.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης:

  1. Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος, Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση»,  της πράξης: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ» και έγκριση της σχετικής μελέτης. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  2. Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.  για την πράξη: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ». Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  3. Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος, Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση», της πράξης: «ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΤΜΗΜΑ: ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛAΤΕΙΑ)» και έγκριση της σχετικής μελέτης. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  4. Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.  για την πράξη: «ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΤΜΗΜΑ: ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛAΤΕΙΑ)». Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  5. Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος, Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση»,  της πράξης: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ» και έγκριση της σχετικής μελέτης. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  6. Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.  για την πράξη: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ». Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  7. Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος, Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση»,  της πράξης: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΣΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΩΝ Τ. Κ. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ» και έγκριση της σχετικής μελέτης. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  8. Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.  για την πράξη: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ  ΤΣΟΠΕΛΑ  ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΩΝ Τ. Κ. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ». Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  9. Απόφαση για εκμίσθωση κτιρίου της Τ.Κ. Μιχαλιτσίου στη θέση «Γέφυρα Γκόγκου». Εισηγητής ο κ. Σ. Γκορτζής Αντιδήμαρχος.
  10. Έγκριση πρακτικού αγοράς ακινήτου στην Τ.Κ. Χουλιαράδων. Εισηγητής ο κ. Σ. Γκορτζής Αντιδήμαρχος.
  11. .Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2012. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  12. Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι δύο μήνες για την αντιμετώπιση εποχιακών αναγκών (ανάγκες πυροπροστασίας) (άρθρο 20 παρ. 4 του Ν.2738/99). Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  13. Πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού για απασχόληση στο Δήμο έως και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, βάσει του Ν. 3584/07 άρθρο 210. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  14. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  15. Έγκρισης μετακίνησης Δημάρχου στην Καβάλα. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  16. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ύδρευση Δ.Δ.» της Δ.Ε. Κατσανοχωρίων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Εισηγήτρια η κ. Ε. Κολοκούρη, Αντιδήμαρχος.
  17. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διάνοιξη δρόμου προς Βλαχιώτη Τ.Κ. Ελληνικού» της Δ.Ε. Κατσανοχωρίων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Εισηγήτρια η κ. Ε. Κολοκούρη, Αντιδήμαρχος.
  18. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διαμόρφωση προαύλιου χώρου κληροδοτήματος Τσίρκα» Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Εισηγήτρια η κ. Ε. Κολοκούρη, Αντιδήμαρχος.
  19. Αιτήσεις Δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου