Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή "βορείως" στη Αθήνα για δύο παραστάσεις

Οι δύο φετινές θεατρικές παραγωγές της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής "βορείως" , που παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μεταφέρονται στην Αθήνα στο τέλος του μήνα.
Πρόκειται για το έργο του Γιάροσλαβ Χάσεκ "Ο καλός στρατιώτης Σβέικ", που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου, Πεύκη) και το θεατροποιημένο αφιέρωμα στον πλατανουσιώτη ποιητή Γιώργο Κοτζιούλα με τίτλο "φτενά χωράφια ... άφοβη φυλή", που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ώρα 11:30 π.μ. στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη (Σπ. Τρικούπη 34 & Κουντουριώτου Εξάρχεια).
Ο σκηνοθέτης των δύο παραστάσεων Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές αναφέρθηκε στη μεταφορά τους στην Αθήνα λέγοντας: "Όλα τα μέλη της θεατρικής και μουσικής ομάδας είναι πολύ χαρούμενα, που μας δίνεται η ευκαιρία να επισκεφτούμε για μια ακόμη φορά την Πεύκη, προσκαλεσμένοι απο το Δήμο Πεύκης - Λυκόβρυσης, παρουσιάζοντας τον καλό στρατιώτη Σβέικ, αλλά και να φιλοξενηθούμε στο θέατρο του Γιώργου Αρμένη παρουσιάζοντας ένα θεατροποιημένο "πορτραίτο" του δικού μας ποιητή, του Γιώργου Κοτζιούλα, σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών. Καλούμε στις παραστάσεις αυτές όλους τους συμπατριώτες μας, που ζούνε στην Αθήνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου