Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κόπηκε η κορδέλα στο Γήπεδο Πραμάντων


Με ηλιόλουστο καιρό και την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου Πραμάντων το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. 
Στις 12:30 το μεσημέρι καθώς συγκεντρώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεκίνησε ο αγιασμός και κόπηκε η κορδέλα στην είσοδο του γηπέδου. Εν συνεχεία ο κόσμος προχώρησε μέσα στο γήπεδο  όπου είχε στηθεί μπουφές από τον Συλλόγου Γυναικών Πραμάντων.
Ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων, κ.Σεντελές χαιρέτησε τον εκδήλωση και στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο και ιδιαίτερα τόνισε την εθελοντική εργασία που προσέφεραν τα μέλη της ομάδας του χωριού.Τα εγκαίνια χαιρέτησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ  κ. Μάντζιος τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο για την περιοχή.Ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων κ Χασιάκος που ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση παρομοίασε στον χαιρετισμό του το περιβάλλον που βρίσκεται το γήπεδο με αυτό των Δελφών.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης και ο Προιστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Μαυρογιώργος. Επίσης το παρόν έδωσαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, αντιδήμαρχοι,παίκτες,η διοίκηση της Α.Ε Πραμάντων καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής . Τα δίχτυα του γηπέδου  εγκαινίασαν και οι επίσημοι σουτάρωντας!
Να ευχηθούμε να είναι καλορίζικο και όπως ανέφεραν και οι αρμόδιοι να αξιοποιηθεί και σαν προπονητικό κέντρο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου