Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ: Σύσκεψη για το νέο ΕΣΠΑ - Αποκατάσταση ζημιών της πρόσφατης θεομηνίας

Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία του Δημάρχου Γιάννη Σεντελέ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στο γραφείο του Δημάρχου με θέμα την προετοιμασία του Δήμου για το νέο ΕΣΠΑ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τάκης Τσιλογιάννης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Βαγγέλης Γιωτόπουλος και Σεβαστιάνα Ράπτη, οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας και άλλοι υπάλληλοι και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου.
Στην πολύωρη σύσκεψη εξετάστηκαν αναλυτικά τα διάφορα προγράμματα, που θα τρέξουν μέσα από το νέο ΕΣΠΑ, όπως το ΠΕΠ Ηπείρου και τα λοιπά τομεακά προγράμματα των διαφορων Υπουργείων και προσδιορίστηκαν οι ενέργειες και οι μελέτες που πρέπει να προωθηθούν, ώστε ο Δήμος να είναι έτοιμος να αξιοποιήσει αυτό το σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο.
Για το σκοπό αυτό και σε συνέχεια της παραπάνω σύσκεψης, κλιμάκιο του Δήμου θα πραγματοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα επίσκεψη στην Αθήνα για επιτόπου επαφές στα αρμόδια Υπουργεία.



Εξάλλου σε πλήρη εξέλιξη και προς την ολοκλήρωσή τους βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των πολλών ζημιών, που προκάλεσε σε διάφορες περιοχές του Δημου η πρόσφατη θεομηνία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου