Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μαθήματα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής


 

 

Μαθήματα ζωγραφικής , χαρακτικής και γλυπτικής στα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πραμάντων ,πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη απόγευμα  σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από τον Δήμο. 

 
Τα μαθήματα διεξάγονται αφιλοκερδώς από τις εκπαιδευτικούς των σχολείων του χωριού μας Γαζάνη Μαρία και Πάτκου Δήμητρα. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και τα παιδιά περνάνε ευχάριστα ένα δίωρο, κάνοντας δραστηριότητες μια και δεν έχουν πολλές επιλογές στην ορεινή περιοχή που ζούνε.
                                                                

 
Διοργάνωση: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πραμάντων  υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων




 Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τις εκπαιδευτικούς που ανέλαβαν την παραπάνω πρωτοβουλία. Η στήριξη της προσπάθειας αυτής εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής θα είναι αμέριστη.



                                                                                                                                             

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλη η αποφαση του Δημαρχου μας,Γιαννη Συντελε,που ως γνωστον ειναι ευαισθητος σε θεματα πολιτισμου,να στηριξει την προσπαθεια του συλλογου γονεων.ΜΠΡΑΒΟ σας αξιζουν συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια αξιζουν στον Δημαρχο μας,Γιαννη Σιντελε,ευαισθητο ως γνωστον σε θεματα πολιτισμου,για την στηριξη του αυτη,στην προσπαθεια του συλλογου γονεων.ΜΠΡΑΒΟ,παντα τετοια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή