Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη της παράταξης "ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" στο Δημαρχείο Βορείων Τζουμέρκων

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Βορείων Τζουμέρκων και συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ πραγματοποίησε κλιμάκιο της παράταξης 






"ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" με επικεφαλής τον υποψήφιο Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δημήτρη Δημητρίου.
Στη συζήτηση που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου αναπτύχθηκαν οι σκέψεις και το πρόγραμμα της παράταξης για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων και τα μέτρα και οι δράσεις, που πρέπει να υλοποιηθούν για την ουσιαστική βοήθεια των επιχειρήσεων.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές, αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε καλή επιτυχία, έκανε μια αναφορά στην πορεία των μεγάλων έργων που υλοποιούνται και σχεδιάζονται να υλοποιηθούν, ώστε η περιοχή των Τζουμέρκων να βγεί από την απομόνωση και τόνισε ότι οι επιχειρήσεις της περιοχής χρειάζονται ουσιαστική στήριξη απ' όλους του φορείς και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεργασία μεταξύ τους για την συνεχή ενημέρωση και καθοδήγηση τόσον των υπαρχόντων επιχειρηματιών όσον και όσων μελλοντικά θα ενδιαφερθούν να δραστηριοποιηθούν. 
Στην κατεύθυνση αυτή το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοτών του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων είναι ανοιχτό σε συνεργασίες και αμοιβαίες δράσεις με κάθε φορέα και ασφαλώς με το Εμπορικό Επιμελητήριο. Κλείνοντας επισήμανε την ιδιαίτερη προσπάθεια που πρέπει να γίνει στον μεταποιητικό κλάδο, που στην περιοχή βρίσκεται ακόμη σε χαμηλά επίπεδα ανάπτυξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου