Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ανακατασκευή του γηπέδου Ελληνικού και δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου.

Στην ανακατασκευή του γηπέδου του Ελληνικού θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων. Την εξαγγελία έκανε ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές στις 12 Αυγούστου, με την ευκαιρία του χορού που διοργάνωσε η ομάδα του Ελληνικού "ΠΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ".
Η προσπάθεια για την ανακατασκευή του γηπέδου και τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου ξεκίνησε στα τέλη του προηγούμενου χρόνου με την εκπόνηση της σχετικής μελέτης από τις υπηρεσίες του Δήμου. Η μελέτη στη συνέχεια κατατέθηκε στην Γενικη Γραμματεία Αθλητισμού και μετά τις συνεχείς επαφές του Δημάρχου με την ηγεσία και τους υπηρεσιακούς παραγοντες εγκρίθηκε η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα του 2017.
Αναμένεται πλέον να ολοκληρωθούν σύντομα οι σχετικές διαδικασίες, να υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της Γενικής Γραμματείας και να δημοπρατηθεί το έργο.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε θετικά το όλο θέμα.
Το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου του Ελληνικού είναι προϋπολογισμού της τάξεως των 260.000 Ευρώ και περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, την περίφραξη και την αναβάθμιση των χώρων των αποδυτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου