Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ημερίδα ενημέρωσης για το νέο Leader στο Συνεδριακό Κέντρο Πραμάντων. Παρασκευή 1 Ιουλίου, 10:00 π.μ.




Μια σημαντική ενημερωτική Ημερίδα / Διαβούλευση οργανώνει η "ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε." σε συνεργασία με το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων την Παρασκευή 1 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Πραμάντων, με θέμα το νέο πρόγραμμα Leader.
Η ημερίδα αυτή απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε ιδιώτες του δευτερογενούς (μεταποιητικές επιχειρήσεις) και του τριτογενούς τομέα (τουριστικές επιχειρήσεις), οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα Leader  στην νέα προγραμματική περίοδο.
"Είναι μια ευκαιρία οι επαγγελματίες του Δήμου μας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που δίνονται μέσω του Leader, όπως κατηγορίες έργων, ποσοστά ενίσχυσης, επιλέξιμες - μη επιλέξιμες δαπάνες, κλπ) και να δηλώσουν το επενδυτικό τους ενδιαφέρον. Θεωρώ πολύ σημαντική την ημερίδα αυτή, η οποία είναι η πρώτη από μια σειρά ημερίδων που έχουμε σαν στόχο να διοργανώσουμε καθ' όλη τη χρονική περίοδο, που θα τρέχει το πρόγραμμα, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο του ενδιαφερόμενους συνδημότες μας...", δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου