Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δύο συνδυασμοί ανακηρύχθηκαν για την εκλογική μάχη στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων. Η απόφαση ανακήρυξης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων

Δύο θα είναι οι συνδυασμοί που θα αναμετρηθούν στην εκλογική μάχη της 18ης Μαϊου στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ", με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ και ο στηριζόμενος από το ΚΚΕ συνδυασμός "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ", με επικεφαλής την Αναστασία Κίτσου.

Σύμφωνα με την 87/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων οι παραπάνω συνδυασμοί περιελάμβαναν τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων στις εκλογικές περιφέρειες και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

(Σημειώνουμε ότι ο συνδυασμός ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ παρουσίασε ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο με 103 υποψηφίους, περισσότερους από τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό τόσο στις εκλογικές περιφέρειες, όσο και στις τοπικές κοινότητες, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός υποψηφίων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι 40)

Στο Πρωτοδικείο κατατέθηκε και ένας τρίτος συνδυασμός με την ονομασία "ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την ανάπτυξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων" και επικεφαλής τον Ιωάννη Κωστούλα, ο οποίος όμως τελικά δεν εγκρίθηκε, σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου, διότι ήταν ελλιπής.
Συγκεκριμένα δεν περιελάμβανε τον απαραίτητο ελάχιστο αριθμό υποψηφίων σε (4) από τις (7) εκλογικές περιφέρειες του Δήμου:
Εκλ. Περιφέρεια Καλαρρυτών: Κανένας υποψήφιος με ελάχιστο αριθμό (1).
Εκλ. Περιφέρεια Συρράκου: (1) υποψήφιος με ελάχιστο αριθμό (2)
Εκλ. Περιφέρεια Πραμάντων: (5) υποψήφιοι με ελάχιστο αριθμό (8)
Εκλ. Περιφέρεια Κατσανοχωρίων: (7) υποψήφιοι με ελάχιστο αριθμό (9)

Παρακάτω η σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου