Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Εγκαινιάστηκε ο ορεινός δρόμος Ανθούσα-Μπάρος -Καλαρρύτες-Ματσούκι

Παραδόθηκε το Σάββατο το πρωί   (6 Ιουλίου 2013) από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση οδού Ανθούσα - Μπάρος (όρια Νομού Τρικάλων - Σύνδεση με Καλλαρύτες)» προϋπολογισμού 960.000 ευρώ.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μεταξύ άλλων τόνισε:  "Παραδίδουμε στην κυκλοφορία ένα σημαντικό έργο που ενώνει τη Θεσσαλία με την Ήπειρο και διευκολύνει την επικοινωνία στις ανθρώπινες κοινότητες. Παραδίδονται σε κυκλοφορία 10 χιλιόμετρα οδικού δικτύου με τα λοιπά τεχνικά έργα...."
Κατά την τελετή των εγκαινίων παρευρέθησαν ακόμη ο κ. Βλαχογιάννης, ο κ. Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου, ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, ο πρώην Κοινοτάρχης Ασπροποτάμου Δημήτρης Βουρλίτσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλαμπάκας, Εκπρόσωποι Φορέων και πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
O Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους, όσοι, από την θέση του ο καθένας, συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου, ιδιαίτερα δε τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χ. Μιχαλάκη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα και είχε συνεχή και αγαστή συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κότσια. Επιπλέον προσκάλεσε επίσημα τον γείτονα Δήμαρχο Καλαμπάκας για επίσκεψη στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου