Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας της παράταξής μας

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο Ελληνικό (στο κέντρο Καραμπάς) πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της παράταξής μας για τη νέα χρονιά. Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη, τόσο από την αθρόα προσέλευση του κόσμου (περισσότερα από 400 άτομα γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αποχώρησαν λόγω έλλειψης θέσεων), όσο και από το κέφι, τη ζωντάνια και την καλή διάθεση των παρευρισκομένων (ο χορός κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες).
Ο επικεφαλής της παράταξης Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέστηκε τα δύο χρόνια πορείας του νέου καλλικρατικού Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, αλλά και στη σοβαρή και υπεύθυνη προετοιμασία που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, προεξάρχουσας της προτεραιότητας ένταξης έργων και δράσεων στα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους φίλους της παράταξης για τη συγκινητική τους μαζική παρουσία, που αποδεικνύει την αποδοχή και τη στήριξη του κόσμου στη Δημοτική Αρχή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μ. Κασής και ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Ευρώπης κ. Σπ. Κωσταδήμας.

(Φωτογραφίες από την εκδήλωση) 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου