Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της παράταξής μας κάποιους ενοχλεί….


Μεγάλη ενόχληση φαίνεται πως προκάλεσε στις τάξεις της μείζονος αντιπολίτευσης η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της παράταξής μας. Με τον γνωστό, προσφιλή τρόπο του ο συνήθης συντάκτης του blog έβαλε αυτή τη φορά έναν υποτιθέμενο «συνδημότη απ’ το Ματσούκι» να σχολιάσει πικρόχολα την εκδήλωση.
        Από τη γραμματεία τύπου της παράταξής μας στάλθηκε η παρακάτω απάντηση:

«Θεωρούμε χρήσιμο να ενημερώσουμε τον «συνδημότη μας από το Ματσούκι» για το λόγο που επιλέξαμε αίθουσα εκτός της περιφέρειας του Δήμου μας για την κοπή της πίτας της παράταξής μας.
        Είμαστε κατ’ εξοχήν η παράταξη η οποία στηρίζει καθημερινά με την παρουσία της, συλλογική και ατομική, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας.
        Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης εκτίμησε ότι οι διατιθέμενες αίθουσες στην περιφέρεια του Δήμου δεν θα επαρκούσαν για να φιλοξενήσουν τον κόσμο που θα προσέρχονταν στην εκδήλωση. Πράγματι αυτό επιβεβαιώθηκε αφού τα άτομα που προσήλθαν ξεπέρασαν τα 550.
        Απλή λοιπόν η εξήγηση. Άλλωστε και οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης αίθουσας είναι συμπατριώτες μας.
        Κι ένα μικρό σχόλιο αγαπητέ «συνδημότη απ’ το Ματσούκι», που όπως φαίνεται η συχνή ανάγνωση των γραφομένων στο συγκεκριμένο ιστολόγιο σε έχει οδηγήσει να …αντιγράφεις ακριβώς τον τρόπο έκφρασης του συνηθισμένου συντάκτη του (πολλά θαυμαστικά, ειρωνείες, πικρόχολα σχόλια, ευφυολογήματα αμφιλεγόμενης ποιότητας): Ο Δήμαρχος δεν έχει ανάγκη να κερδίσει κανένα φλουρί. Έχει κερδίσει την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των δημοτών του.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου