Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαρτυρία για την κατάσταση του δρόμου Ελληνικό - Φανερωμένη

Με έγγραφό του προς τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας αλλά και σχετικό Δελτίο Τύπου ο  Δήμος Βορείων Τζουμέρκων αναφέρεται στην απαράδεκτη κατάσταση του υπο ανακατασκευή τμήματος της 2ης Επαρχιακής Οδού Ελληνικό - Φανερωμένη, που εγκυμονεί κινδύνους τόσο για ατυχήματα όσο και για μηχανικές βλάβες των διερχόμενων οχημάτων.
Ας μην ξεχνάμε ότι η 2η Ε.Ο. και μάλιστα το αρχικό της τμήμα χρησιμοποιείται καθημερινά από έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων από και πρός την ευρύτερη περιοχή.

Το δελτίο τύπου και το έγγραφο του Δήμου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων με έγγραφό του προς την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρεται στην απαράδεκτη κατάσταση της 2ης Επαρχιακής Οδού από κόμβο Ελληνικού έως Φανερωμένη τονίζοντας την άμεση ανάγκη συντήρησης του οδοστρώματος ώστε να αποφευχθούν κίνδυνοι σωματικής ακεραιότητας των διερχομένων οδηγών και μηχανικών βλαβών των οχημάτων.

 

Ο Δήμαρχος


Ιωάννης Α. Σεντελές



        
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ





Πράμαντα, 13/02/2013
Αριθ. Πρωτ.: 1641
Ταχ. Δ/νση
Ταχ. Κώδ.
Πληροφορίες
Τηλέφωνο
Fax
Κιν.:
E-mail

: Πράμαντα Ιωαννίνων
: 440 01
: Δημήτριος Τσιλογιάννης
: 2659 0 62140
: 2659 0 61421
: 6951930777
: info@voreiatzoumerka.gr



ΠΡΟΣ:
Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
Περιφέρειας Ηπείρου
Κοιν.: Αντιπεριφερειάρχη
κα Τ. Καλογιάννη







ΘΕΜΑ: «Απαράδεκτη κατάσταση της 2ης Επαρχιακής Οδού από κόμβο Ελληνικού έως Φανερωμένη».

Σε συνέχεια του με αριθμ. πρωτ. 8808/14-6-2012 εγγράφου μας, επανερχόμαστε στην άσχημη κατάσταση του τμήματος της 2ης Ε.Ο. από κόμβο Ελληνικού έως Φανερωμένη καθώς οι ημιτελείς εργασίες έχουν διαμορφώσει ένα απαράδεκτο οδόστρωμα όπου καθημερινά ταλαιπωρείται ο μεγάλος αριθμός των διερχομένων οδηγών και οχημάτων.
Είναι απολύτως απαραίτητο και ανεξάρτητα από τα τυπικά χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης του έργου να συντηρείται ο δρόμος κατά τρόπο που να είναι βατός χωρίς τα προαναφερθέντα προβλήματα, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν γίνεται.
Καθημερινά γινόμαστε δέκτες καταγγελιών και διαμαρτυριών για μηχανικές βλάβες και κινδύνου της σωματικής ακεραιότητας των διερχομένων. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής εκφράζουν την αγανάκτησή τους και προτίθενται να κινηθούν δικαστικώς.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.



Ο Αντιδήμαρχος

Δημήτριος Κ. Τσιλογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου