Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία η ευρεία συνέλευση της παράταξής μας

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αετοράχη η ευρεία συνέλευση της παράταξής μας "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ" με μεγάλη συμμετοχή των μελών της.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές στην εισήγησή του αναφέρθηκε διεξοδικά στα δύο χρόνια πορείας του Δήμου μας, κάνοντας μια πλήρη ανάλυση των οικονομικών του Δήμου, της Διοικητικής Λειτουργίας, των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά και της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται για την ωρίμανση μελετών και την ένταξη πολλών έργων στα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μιλώντας ο καθένας για θέματα των αρμοδιοτήτων του. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με πολλά μέλη να λαμβάνουν το λόγο και να αναφέρονται σε προβλήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις για τα πολλά και σοβαρά θέματα του Δήμου μας.
Συμπερασματικά στο τέλος αυτής της δημοκρατικής διαδικασίας, που διήρκησε πάνω από 4 ώρες, το έργο των δύο χρόνων της Δημοτικής Αρχής εκτιμήθηκε θετικά και κωδικοποιήθηκαν οι δράσεις και οι τομείς , όπου θα πρέπει να δωθεί έμφαση στη συνέχεια.
Για μια ακόμη φορά εμπεδώθηκε η μεγάλη ενότητα αυτής της παράταξης και ο ενθουσιασμός και η θέληση των μελών της για συνέχιση της προσφοράς στο Δήμο και τον τόπο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου